- Tytuł:
- Effect of sex, muscle and processing temperature on heme iron content in lamb meat
- Współwytwórcy:
-
Greguła-Kania, Monika. Autor
Junkuszew, Andrzej. Autor
Gruszecki, Tomasz. Autor
Florek, Mariusz (1968- ). Autor
Bojar, Wiktor. Autor
Kaliniak, Agnieszka. Autor
Bracik, Katarzyna. Autor
Krupa, Paulina. Autor - Data publikacji:
- 2016
- Tematy:
-
Owca uhruska
Jagnięcina
Żelazo
Mięśnie
Obróbka cieplna
Płeć - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł