Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rye non-starch polysaccharides : their impact on poultry intestinal physiology, nutrients digestibility and performance indices : a review

Tytuł:
Rye non-starch polysaccharides : their impact on poultry intestinal physiology, nutrients digestibility and performance indices : a review
Współwytwórcy:
Świątkiewicz, Sylwester. Autor
Bederska-Łojewska, Dorota. Autor
Arczewska-Włosek, Anna. Autor
Schwarz, Tomasz. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Żywienie zwierząt
Polisacharydy nieskrobiowe
Artykuł przeglądowy
Drób
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 364-369.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies