Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of the physicochemical and sensory characteristics of Rhode Island Red (R-11) capons and cockerels

Tytuł:
Comparison of the physicochemical and sensory characteristics of Rhode Island Red (R-11) capons and cockerels
Współwytwórcy:
Świątkiewicz, Sylwester. Autor
Gąsior, Robert. Autor
Puchała, Michał. Autor
Calik, Jolanta. Autor
Połtowicz, Katarzyna. Autor
Krawczyk, Józefa. Autor
Wojtycza, Krzysztof. Autor
Obrzut, Joanna. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Mięso
Kogut
Zootechnika
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 914-917.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies