- Tytuł:
- The qualitative evaluation of the fruit of individual cultivars Rubus taking into account their usefulness to organic farming = Ocena jakościowa owoców różnych gatunków Rubus ze względu na ich przydatność do upraw ekologicznych
- Autorzy:
- Ponder, Alicja. Autor
- Współwytwórcy:
-
Hallmann, Ewelina. Autor
Świetlikowska Krystyna. Autor - Data publikacji:
- 2017
- Tematy:
-
Jeżyna
Powsin (Warszawa ; część miasta)
Rolnictwo ekologiczne
Ogród Botaniczny PAN (Warszawa)
Wartość odżywcza
Malina
Kwas askorbinowy
Owoce
Polifenole roślinne - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł