Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Unprocessed versus processed food-micronutrients dilemma = Żywność nieprzetworzona a przetworzona - mikroelementowe dylematy

Tytuł:
Unprocessed versus processed food-micronutrients dilemma = Żywność nieprzetworzona a przetworzona - mikroelementowe dylematy
Współwytwórcy:
Grzebisz, Witold. Autor
Diatta, Jean B. Autor
Potarzycki, Jarosław. Autor
Andrzejewska, Agnieszka. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Żywność
Bezpieczeństwo żywnościowe
Wartość odżywcza
Mikroelementy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 22-24.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies