Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Występowanie drobnoustrojów rodzajów Salmonella i Listeria w mięsie ślimaków jadalnych

Tytuł:
Występowanie drobnoustrojów rodzajów Salmonella i Listeria w mięsie ślimaków jadalnych
Współwytwórcy:
Paszkiewicz, Waldemar. Autor
Gondek, Michał. Autor
Ziomek, Monika (weterynarz). Autor
Szkucik, Krzysztof (1952- ). Autor
Pyz-Łukasik, Renata. Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Pałeczki listeriozy
Żywność pochodzenia zwierzęcego
Salmonella
Ślimaki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, wykaz aktów prawnych na stronie 113.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies