Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of drying methods on the content of selected bioactive compounds and fibre in carrot pomace

Tytuł:
The effect of drying methods on the content of selected bioactive compounds and fibre in carrot pomace
Współwytwórcy:
Piłat, Beata. Autor
Urban, Paulina (technolog żywności). Autor
Narwojsz, Agnieszka. Autor
Borowska, Julitta. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Marchew
Włókna pokarmowe
Liofilizacja
Suszenie konwekcyjne
Polifenole
Karotenoidy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 320-321.

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies