Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Leisure time and food memory : an anthropological approach to culinary tourism in Central Mexico

Tytuł:
Leisure time and food memory : an anthropological approach to culinary tourism in Central Mexico
Autorzy:
Thomé-Ortiz, Humberto. Autor
Współwytwórcy:
Moctezuma-Pérez, Sergio. Autor
Data publikacji:
2015
Tematy:
Meksyk (Meksyk)
Turystyka kulinarna
Jedzenie (czynność)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 80-83.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma turystycznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies