Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of content of selected macro- and micronutrients in edible parts in wintering onion cultivated for bunches = Ocena zawartości wybranych makro- and mikroskładników w częściach jadalnych zimującej cebuli zwyczajnej uprawianej na pęczki

Tytuł:
Evaluation of content of selected macro- and micronutrients in edible parts in wintering onion cultivated for bunches = Ocena zawartości wybranych makro- and mikroskładników w częściach jadalnych zimującej cebuli zwyczajnej uprawianej na pęczki
Autorzy:
Rekowska, Ewa (1954- ). Autor
Współwytwórcy:
Żurawik, Agnieszka. Autor
Jurga-Szlempo, Barbara. Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Cebula
Wartość odżywcza
Agrotechnika
Uprawa roślin
Makroelementy
Mikroelementy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 96-97.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies