Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of nitrogen fertilisation on the marketable yield and nutritive value of onion

Tytuł:
Effect of nitrogen fertilisation on the marketable yield and nutritive value of onion
Współwytwórcy:
Wichrowska, Dorota. Autor
Czop, Piotr. Autor
Wojdyła, Tadeusz. Autor
Ptach, Wiesław. Autor
Jagosz, Barbara. Autor
Rolbiecki, Roman. Autor
Rolbiecki, Stanisław. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Cebula
Jakość żywności
Nawozy azotowe
Węglowodany
Odmiany roślin
Sucha masa
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 132-133.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies