Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterization of bacteriocin-producing lactic acid bacteria isolated from native fruits of Ecuadorian Amazon

Tytuł:
Characterization of bacteriocin-producing lactic acid bacteria isolated from native fruits of Ecuadorian Amazon
Autorzy:
Garzón, Karina. Autor
Współwytwórcy:
Tenea, Gabriela N. Autor
Ortega, Clara. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Bakteriocyny
Bakterie mlekowe
Ekwador
Właściwości przeciwbakteryjne
Owoce
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma biologicznego

Bibliografia na stronach 480-481.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies