Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of six substances on the growth and freeze-drying of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

Tytuł:
Effects of six substances on the growth and freeze-drying of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Współwytwórcy:
Liu, Yu. Autor
Chen, He. Autor
Li, Yichao. Autor
Huang, Jie (technolog żywności). Autor
Shi, Xiaoyu. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Sól kamienna
Glutaminian sodu
Liofilizacja
Betainy
Alditole
Lactobacillus delbrueckii
Przeżywalność
Wzrost i rozwój (biologia)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 411-412.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies