Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sprawozdania Archeologiczne Vol. 30 (1978)

Tytuł:
Sprawozdania Archeologiczne Vol. 30 (1978)
Sprawozdania Archeologiczne T. 30 (1978), Omówienia i recenzje
Sprawozdania Archeologiczne T. 30 (1978)
Sprawozdania Archeologiczne Vol. 30 (1978), Reviews
Autorzy:
Burchard, Helena. Rec.
Burchard, Helena. Reviewer
Współwytwórcy:
Polska Akademia Nauk. Instytut Historii Kultury Materialnej
Polska Akademia Nauk. Instytut Archeologii i Etnologii
Data publikacji:
1978
Wydawca:
Zakład Narodowy im. Ossolińskich
Słowa kluczowe:
pradzieje-średniowiecze wczesne -- Europa
salt - production techniques
prehistory-early Middle Ages -- Europe
sól - techniki produkcji
Źródło:
IAiE PAN, sygn. P 244
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=ee95400634
IAiE PAN, call no. P 245
IAiE PAN, sygn. P 245
IAiE PAN, sygn. P 243
IAiE PAN, call no. P 244
IAiE PAN, call no. P 243
Język:
polski
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Rights Reserved - Free Access
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/18928/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Jodłowski A., Technika produkcji soli na terenie Europy w pradziejach i we wczesnym średniowieczu. Studium archeologiczne, Studia i Materiały do Dziajów Żup solnych w Polsce, t. V, Wieliczka 1976, 257 ss., 54 ryc., 14 fot.

P. 328-329 ; 25 cm

S. 328-329 ; 25 cm

Bibliographical footnotes

Bibliogr. przy tekście

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies