Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sprawozdania Archeologiczne T. 40 (1989)

Tytuł:
Sprawozdania Archeologiczne T. 40 (1989)
A cache of flint blades of the Funnel Beaker culture from Wincentów, site 5, Krasnystaw Commune, Chełm province
Sprawozdania Archeologiczne Vol. 40 (1989)
Skład wiórów krzemiennych kultury pucharów lejkowatych z Wincentowa, stanowisko 5, gm. Krasnystaw, woj. Chełm
Autorzy:
Kadrow, Sławomir (1956– )
Współwytwórcy:
Polska Akademia Nauk. Instytut Historii Kultury Materialnej
Polska Akademia Nauk. Instytut Archeologii i Etnologii
Data publikacji:
1989
Wydawca:
Zakład Narodowy im. Ossolińskich
Słowa kluczowe:
Wincentów (Poland)
blades
neolit -- Polska
przedmioty krzemienne kultury pucharów lejkowatych
wióry
Funnel Beaker culture
Funnel Beaker culture flint objects
pucharów lejkowatych kultura
Wincentów (Polska)
Neolithic -- Poland
Źródło:
IAiE PAN, sygn. P 244
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=ee95400634
IAiE PAN, call no. P 245
IAiE PAN, sygn. P 245
IAiE PAN, sygn. P 243
IAiE PAN, call no. P 244
IAiE PAN, call no. P 243
Język:
polski
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Rights Reserved - Free Access
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/25203/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
S. 27-33 : il. ; 25 cm

Streszcz. w jęz. ang.

P. 27-33 : ill. ; 25 cm

English summary

Bibliographical footnotes

Bibliogr. przy tekście

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies