Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dzieje Najnowsze : [kwartalnik poświęcony historii XX wieku] R. 36 z. 2 (2004)

Tytuł:
Dzieje Najnowsze : [kwartalnik poświęcony historii XX wieku] R. 36 z. 2 (2004)
Dzieje Najnowsze : [kwartalnik poświęcony historii XX wieku] R. 36 z. 2 (2004), Recenzje
Autorzy:
Parafianowicz, Halina (1953– )
Wolsza, Tadeusz (1956– )
Materski, Wojciech (1944– )
Wapiński, Roman (1931–2008)
Waingertner, Przemysław (1969– )
Bujwid, Ewa
Jedynakiewicz-Mróz, Katarzyna
Radomski, Grzegorz
Łętocha, Rafał (1973– )
Dobroński, Adam (1943– )
Golon, Mirosław (1964– )
Kisielewski, Tadeusz (1939–2012)
Miłkowski, Tadeusz (1954– )
Zieliński, Zygmunt (1931– )
Kozłowski, Włodzimierz (1944– )
Współwytwórcy:
Wyższa Szkoła Humanistyczna w Pułtusku
Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk
Pultusk Academy of Humanities
Institute of History of the Polish Academy of Sciences
Data publikacji:
2004
Wydawca:
Wydawnictwo DiG
Słowa kluczowe:
history, modern - 20th c. - historiography
Historia powszechna -- 20 w. -- historiografia [KABA]
Źródło:
IH PAN, sygn. A.508/36/2
IH PAN, sygn. A.507/36/2 Podr.
http://ih.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=ihpan&index=BOCLC&term=aa95026039
Język:
polski
Prawa:
Rights Reserved - Restricted Access
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/47797/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
s. 226-289

p. 226-289

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies