Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterization of antilisterial class IIa bacteriocins produced by lactic acid bacteria

Tytuł:
Characterization of antilisterial class IIa bacteriocins produced by lactic acid bacteria
Charakterystyka listeriobójczych bakteriocyn klasy IIa bakterii fermentacji mlekowej
Autorzy:
Krasowska, Maria
Sip, Anna
Więckowicz, Michał
Data publikacji:
2009
Wydawca:
Committee on Biotechnology PAS
Komitet Biotechnologii PAN
Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Słowa kluczowe:
biotechnologia
biotechnology
Źródło:
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Język:
polski
Prawa:
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/71974/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
In the paper class Ila bacteriocins were described and the microorganisms capable of their synthesis were cited. Physicochemical properties and biological activity of class Ila bacteriocins were characterized in detail with attention paid to similarities in their structure. The mechanism of bactericidal action of that class of bacteriocins and genetic background of their biosynthesis were also elucidated.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies