Tytuł pozycji:
Journal of Biotechnology, Computational Biology and Bionanotechnology
- Tytuł:
-
Journal of Biotechnology, Computational Biology and Bionanotechnology
Biotechnologia
a-(1->3)-Glucan-degrading enzymes.Part I - Microbial sources, production, properties, genetics
Enzymy rozkładające a-(1 ->3)-glukany. Część I - Źródła mikrobiologiczne, produkcja, właściwości, genetyka
- Autorzy:
-
Szczodrak, Janusz
Pleszczyńska, Małgorzata
Wiater, Adrian
- Data publikacji:
-
2006
- Wydawca:
-
Committee on Biotechnology PAS
Komitet Biotechnologii PAN
Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
- Słowa kluczowe:
-
biotechnologia
biotechnology
- Źródło:
-
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
- Linki:
-
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/87570/content  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
-
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
This paper is the first review article concerning the investigations on a-1l->3)-glucans and their enzymatic hydrolysis by specific a-(l—>3)-glucanases. Special attention is paid to microbial sources of these enzymes as well as intensification of their production in cultures, their purification and catalytic properties, and molecular structure of the genes encoding different fungal and bacterial a-(1-3)-glucanases.