Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of conjugated linolenic acid (clna) enriched eggs intake on bone hardness and their calcium content in genetically modifi ed mice apoe/ldlr-/-

Tytuł:
The effect of conjugated linolenic acid (clna) enriched eggs intake on bone hardness and their calcium content in genetically modifi ed mice apoe/ldlr-/-
Ocena wpływu podawania jaj wzbogaconych w sprzężone trieny kwasu linolenowego (clna) na wytrzymałość kości i zawartość w nich wapnia u myszy genetycznie zmodyfikowanych apoe/ldlr
Autorzy:
Filipiak-Florkiewicz, Agnieszka
Topolska, Kinga
Sady, Marek
Florkiewicz, Adam
Kostogrys, Renata
Franczyk-Żarów, Magdalena
Czyżyńska-Cichoń, Izabela
Wybrańska, Iwona
Drahun, Anna
Data publikacji:
2015
Język:
polski
Linki:
http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatologia/2015/nr%203/Bromatologia%203_2015%20art%2031%20s%20394-401.pdf  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies