Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A likelihood ratio model for the determination of the geographical origin of olive oil

Tytuł:
A likelihood ratio model for the determination of the geographical origin of olive oil
Autorzy:
Zadora, Grzegorz
Martyna, Agnieszka
Własiuk, Patryk
Data publikacji:
2015
Słowa kluczowe:
likelihood ratio
empirical cross entropy
olive oil classification
food authenticity
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
00032670
Linki:
http://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/14003  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies