Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Anti-inflammatory activities of garlic sprouts, a source of α-linolenic acid and 5-hydroxy-L-tryptophan, in RAW 264.7 cells

Tytuł:
Anti-inflammatory activities of garlic sprouts, a source of α-linolenic acid and 5-hydroxy-L-tryptophan, in RAW 264.7 cells
Autorzy:
Paśko, Paweł
Kała, Katarzyna
Sułkowska-Ziaja, Katarzyna
Gdula-Argasińska, Joanna
Muszyńska, Bożena
Data publikacji:
2017
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
0001527X
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Na tych samych warunkach
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies