Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza chemiczna wybranych win polskich, wyprodukowanych z owoców winorośli właściwej

Tytuł:
Analiza chemiczna wybranych win polskich, wyprodukowanych z owoców winorośli właściwej
Chemical analysis of polish wines, produced from fruits of the vine vitis vinifera
Autorzy:
Tatar, Barbara
Smardz, Marlena
Fołta, Maria
Zagrodzki, Paweł
Dobrowolska-Iwanek, Justyna
Zagrodnik, Iwona
Data publikacji:
2019
Język:
polski
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies