Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of green, black and white tea on the level of \alpha and \gamma tocopherols in free radical-induced oxidative damage of human red blood cells

Tytuł:
The effect of green, black and white tea on the level of \alpha and \gamma tocopherols in free radical-induced oxidative damage of human red blood cells
Autorzy:
Gawlik, Małgorzata
Czajka, Aneta
Data publikacji:
2007
Słowa kluczowe:
vitamin E
reducing power
erythrocytes
antioxidant synergism
black tea
white tea
oxidative damage
green tea
Język:
angielski
Prawa:
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowa
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/pl/legalcode
Linki:
https://www.ptfarm.pl/download/?file=File%2FActa_Poloniae%2F2007%2F2%2F159.pdf  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies