Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Egg yolk platelet proteins from Xenopus laevis are amyloidogenic

Tytuł:
Egg yolk platelet proteins from Xenopus laevis are amyloidogenic
Autorzy:
Zemanek, Grzegorz
Konieczny, L.
Piekarska, Barbara
Urbanowicz, B.
Król, M.
Roterman-Konieczna, Irena
Spólnik, Paweł
Stopa, Barbara
Rybarska, J.
Nowak, Mateusz
Data publikacji:
2002
Język:
angielski
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies