Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nutrigenomic approaches for benefit-risk analysis of foods and food components : defining markers of health

Tytuł:
Nutrigenomic approaches for benefit-risk analysis of foods and food components : defining markers of health
Autorzy:
Wybrańska, Iwona
Dommels, Yvonne
Elliott, Ruan
Pico, Catalina
Keijer, Jaap
Hesketh, John
Data publikacji:
2007
Słowa kluczowe:
biomarkers
nutritional genomics
risk-benefit
nutrition
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
00071145
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies