Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Enzymatic hydrolysis as an effective method for obtaining wheat gluten hydrolysates combining beneficial functional properties with health-promoting potential

Tytuł:
Enzymatic hydrolysis as an effective method for obtaining wheat gluten hydrolysates combining beneficial functional properties with health-promoting potential
Autorzy:
Mika, Magdalena
Wikiera, Agnieszka
Data publikacji:
2024
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
14203049
Prawa:
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowa
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode.pl
Linki:
https://www.mdpi.com/1420-3049/29/18/4407  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies