Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Potential antidiabetic, antioxidative and antiproliferative properties of functional wheat flour muffins enriched with white clover flowers (Trifolium repens L.)

Tytuł:
Potential antidiabetic, antioxidative and antiproliferative properties of functional wheat flour muffins enriched with white clover flowers (Trifolium repens L.)
Autorzy:
Borczak, Barbara
Grulova, Daniela
Szewczyk, Agnieszka
Kotula, Marta
Domagała, Dominik
Leszczyńska, Teresa
Kapusta-Duch, Joanna
Data publikacji:
2024
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
14220067
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies