Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Electron paramagnetic resonance study of mechanically induced free radical formation in potato starch

Tytuł:
Electron paramagnetic resonance study of mechanically induced free radical formation in potato starch
Autorzy:
Wenda, Elżbieta
Szymońska, Joanna
Dyrek, Krystyna
Walczak, Małgorzata
Bidzińska, Ewa
Data publikacji:
2010
Wydawca:
Polish Society of Food Technologists' - Małopolska Branch
Słowa kluczowe:
deteriorated starch structure
polysaccharide radicals
mechanolysis of starch
Język:
angielski
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies