Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

DETERMINATION OF HIDDEN FACTORS OF INFLUENCE ON PRODUCTION OF FOOD STUFFS IN THE VOLHYNIA REGION

Tytuł:
DETERMINATION OF HIDDEN FACTORS OF INFLUENCE ON PRODUCTION OF FOOD STUFFS IN THE VOLHYNIA REGION
Autorzy:
Totska O. L.
Tematy:
FACTOR ANALYSIS
FOOD COMMODITIES PRODUCTION (VOLHYNIA REGION)
METHOD OF MAIN COMPONENTS
ECONOMICS
Język:
ukraiński
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The factor analysis of indexes of production of basic food commodities in the Volhynia region with the help of a method of main components is conducted. For automation of calculations of software product StatSoft Statistica 6.0 is used. Actuality of research consists in that the factor analysis of these objects was not conducted.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies