Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

SOME ASPECTS OF COMPETITIVENESS OF THE POLISH FRUIT AND VEGETABLES SECTOR IN COMPARISON TO THE EUROPAN UNION COUNTRIES

Tytuł:
SOME ASPECTS OF COMPETITIVENESS OF THE POLISH FRUIT AND VEGETABLES SECTOR IN COMPARISON TO THE EUROPAN UNION COUNTRIES
Autorzy:
Pawlak K.
Tematy:
COMPETITIVENESS
FRUIT & VEGETABLES SECTOR (POLAND)
ECONOMICS
Język:
polski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The authoress aims to identify the state of competitiveness of the Polish fruit and vegetables sector in comparison to the European Union countries, especially taking into account the new member states. The production potential and trade in fresh and processed fruit and vegetables were analyzed. The analysis of competitiveness was made on the basis of selected market and trade indicators, labour productivity and average turnover of processing enterprises. The determinants of competitiveness of Polish horticulture were also discussed

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies