Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

EVALUATION OF RISK OF MARKET SUBJECTS ACTIVITY (Otsinka ryzyku diialnosti subiektiv rynku)

Tytuł:
EVALUATION OF RISK OF MARKET SUBJECTS ACTIVITY (Otsinka ryzyku diialnosti subiektiv rynku)
Autorzy:
Shkvarchuk Liudmyla O.
Tematy:
AVERAGE EXPECTED INCOME
PROBABILITY OF LOSSES
RISK FACTORS
RISK LEVEL
RISKINESS
ECONOMICS
Język:
ukraiński
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The quantitative and qualitative evaluation of activity risk of food market subjects has been conducted. Ranging of subjects according to the level of riskiness on the basis of absolute and relative risk indexes has been carried out. Approaches to the account of risks at food market activity planning have been offered.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies