Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

EFFICIENCY OF OPERATION OF A FRUIT AND VEGETABLE PROCESSING ENTERPRISE

Tytuł:
EFFICIENCY OF OPERATION OF A FRUIT AND VEGETABLE PROCESSING ENTERPRISE
Autorzy:
Smolen M.
Tematy:
COMPETITION
ECONOMIC COMPROMISE
ECONOMIC TRANSFORMATION
FLUCTUATIONS IN BUSINESS CLIMATE
ECONOMICS
Język:
polski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
In the conditions of economic transformation the entities of all sectors and, in particular, the entities of the agricultural and food processing sector, encounter numerous financial difficulties and it becomes necessary to identify the areas of objective and subjective limitations. Changes in consumer preferences and fluctuations in demand for the individual products of the processing industry compel it to constantly change the assortment of the processed raw materials and the scale of such ventures. In the conditions of economic stability the cost structure is free from any greater fluctuations in the individual types of expenditures connected with the preparation of a new product possessing definite functional parameters. In the situation of strong pressure of competition among enterprises of the analysed sector the surveyed entity is also compelled to continually adjust to the market-economic conditions on the national, European and global scale. The analysis indicates the areas in which flexibility of operation and economic compromise are needed.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies