Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkcja porcji o stałej masie ze świeżego mięsa przy wykorzystaniu krajalnicy Portino Cutter B35/55

Tytuł:
Produkcja porcji o stałej masie ze świeżego mięsa przy wykorzystaniu krajalnicy Portino Cutter B35/55
Autorzy:
Bielinski T.
Tematy:
przetworstwo miesa
maszyny porcjujace
krajalnice
zaklady miesne
nowosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies