Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pozostałości chlorowanych weglowodorów aromatycznych w wątrobie dorsza bałtyckiego i jej przetworach

Tytuł:
Pozostałości chlorowanych weglowodorów aromatycznych w wątrobie dorsza bałtyckiego i jej przetworach
Ostatochnye kolichestva hlorirovannyh aromaticheskih uglevodorodov v pecheni baltijkoj treski i poluchennyh iz nejo produktah
Residues of chlorinated hydrocarbons in baltic cod liver and in canned cod liver products
Autorzy:
Falandysz J.
Michalska B.
Trojanowska J.
Wodecka S.
Tematy:
dorsz baltycki
przetwory rybne
konserwy rybne
watroba rybia
weglowodory chlorowane
weglowodory aromatyczne chlorowane
zawartosc weglowodorow chlorowanych
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies