Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Preparation and estimation of antiradical properties of different extracts from powdered barley (Hordeum vulgare L.) grass

Tytuł:
Preparation and estimation of antiradical properties of different extracts from powdered barley (Hordeum vulgare L.) grass
Otrzymywanie i badanie właściwości przeciwrodnikowych różnych ekstraktów ze sproszkowanych liści młodego jęczmienia
Autorzy:
Kiewlicz J.
Malinowska P.
Tematy:
preparation
estimation
antiradical property
antioxidant activity
plant extract
powdered barley
barley
Hordeum vulgare
grass
total phenolics content
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies