Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przyczyny nadmiernego rozwoju grzybni Asp.niger w procesie wgłębnej fermentacji cytrynowej z zastosowaniem cukrowniczego soku rzadkiego jako surowca

Tytuł:
Przyczyny nadmiernego rozwoju grzybni Asp.niger w procesie wgłębnej fermentacji cytrynowej z zastosowaniem cukrowniczego soku rzadkiego jako surowca
Autorzy:
Zakowska Z.
Watly E.
Wawro S.
Tematy:
fermentacja cytrynowa
grzybnia
Aspergillus niger
soki cukrownicze
kationy
wolne aminokwasy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies