Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie mikrogramowych ilości rtęci w niektórych środkach spożywczych

Tytuł:
Oznaczanie mikrogramowych ilości rtęci w niektórych środkach spożywczych
Opredelenie mikrogrammovyh kolicestv jatuti v hekotoryh piszevyh produktah
Determination of the microgram quantities of mercury in some food products
Autorzy:
Legatowa B.
Hordynska S.
Kaszyca A.
Tematy:
zwiazki rteci
srodki spozywcze
zawartosc rteci
zdrowie czlowieka
ziemniaki
czeresnie
jaja
watroba
oznaczanie
mercury compound
food
mercury content
human health
potato
sweet cherry
egg
liver
determination
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies