Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

"Poprawiacze" jakości mąki pszennej i skrobia modyfikowana w produkcji makaronu

Tytuł:
"Poprawiacze" jakości mąki pszennej i skrobia modyfikowana w produkcji makaronu
"Improvements" of quality wheat flour and starch modification in pasta production
Autorzy:
Jurga R.
Tematy:
makarony
produkcja makaronu
maka pszenna
polepszacze maki
jakosc
polepszanie jakosci
skrobia modyfikowana
dodatki do zywnosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies