Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cd. nastrzykiwania. Dodatki a jakość i wartość odżywcza wyrobów mięsnych

Tytuł:
Cd. nastrzykiwania. Dodatki a jakość i wartość odżywcza wyrobów mięsnych
Autorzy:
Wajdzik J.
Tematy:
wedzonki parzone
nastrzykiwanie
solanka peklujaca
solanki nastrzykowe
przeciwutleniacze
blonnik pokarmowy
fosforany
hydrokoloidy
bialka zwierzece
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies