Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemiczne aspekty higieny żywności cz.4 "Dioksyny" - polichlorowane dibenzo-p-dioksyny (PCDDs) i dibenzofurany (PCDFs) w mleku i w produktach mlecznych

Tytuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności cz.4 "Dioksyny" - polichlorowane dibenzo-p-dioksyny (PCDDs) i dibenzofurany (PCDFs) w mleku i w produktach mlecznych
Chemical aspects of food hygiene part.4 Dioxins - Polychlorinated dibenzo-p-dioxins and dibenzofurans in milk and diary products
Autorzy:
Smoczynski S.
Tematy:
higiena zywnosci
bezpieczenstwo zdrowotne zywnosci
srodowisko
zywnosc
mleko
przetwory mleczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies