Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Efekty wprowadzania sprężonego powietrza do jamy płucnej tusz trzody chlewnej przed oparzaniem

Tytuł:
Efekty wprowadzania sprężonego powietrza do jamy płucnej tusz trzody chlewnej przed oparzaniem
Autorzy:
Jankiewicz L.
Panek J.
Tematy:
trzoda chlewna
uboj zwierzat
powietrze sprezone
oparzanie
pluca wieprzowe
przetworstwo miesa
wyniki badan
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies