Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka żeli skrobiowych określona metodą niskopolowego magnetycznego rezonansu jądrowego

Tytuł:
Charakterystyka żeli skrobiowych określona metodą niskopolowego magnetycznego rezonansu jądrowego
Characterisation of starch gels determined by the method of low-field nuclear magnetic resonance
Autorzy:
Baranowska H. M.
Tematy:
zamienniki tluszczu
zel skrobiowy
zele skrobiowo-tluszczowe
stezenie skrobii
zawartosc amylozy
relaksacja
metody badan
chromatografia gazowa
komputerowa analiza obrazu
spektroskopia magnetycznego rezonansu jadrowego
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies