Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mleko i mięso zwierząt przeżuwających jako źródło substancji biologicznie czynnych. Część II. Mięso

Tytuł:
Mleko i mięso zwierząt przeżuwających jako źródło substancji biologicznie czynnych. Część II. Mięso
Milk and meat of ruminants as a source of biologically active substances. Part II. Meat
Autorzy:
Florek M.
Barlowska J.
Litwinczuk Z.
Tematy:
przezuwacze
produkty zwierzece
mieso
przetwory miesne
zywnosc funkcjonalna
substancje biologicznie czynne
L-karnityna
tauryna
anseryna
karnozyna
koenzym Q10
glutation
sprzezony kwas linolowy
witaminy
skladniki mineralne
dzialanie prozdrowotne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies