Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidant property and GCMS profile of oil extracted from Cocos nucifera using a fermentation method

Tytuł:
Antioxidant property and GCMS profile of oil extracted from Cocos nucifera using a fermentation method
Autorzy:
Adenike A.A.
Adegbola P.
Fadahunsi O.S.
Tematy:
Cocos nucifera
oil extract
fermentation method
antioxidant property
coconut oil
physicochemical property
medium chain fatty acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies