Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie próby z kwasem 2-Tiobarbiturowym do badań jakości tłuszczu w przetwórstwie drobiowym

Tytuł:
Zastosowanie próby z kwasem 2-Tiobarbiturowym do badań jakości tłuszczu w przetwórstwie drobiowym
Primenenie 2-tiobarbiturovoj kisloty v issledovanijakh kachestva zhira v pticepererabatyvajushhej promyshlennosti
Application of the 2-Tiobarbituric acid test for testing fat quality in poultry processing
Autorzy:
Grabowski T.
Wcislo H.
Niewiarowicz A.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies