Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Application of acid whey and set milk to marinate beef with reference to quality parameters and product safety

Tytuł:
Application of acid whey and set milk to marinate beef with reference to quality parameters and product safety
Zastosowanie serwatki kwasowej i mle ka zsiadłego do marynowania wołowiny w odniesieniu do jakości i bezpieczeństwa produktu
Autorzy:
Wojciak K.M.
Krajmas P.
Solska E.
Dolatowski Z.J.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies