Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Całe życie jestem uczniem. Rozmowa z Michałem Bresiem, szefem i współwłaścicielem warszawskiej restauracji Lenfant Terrible, która była nominowana do Hermesa Poradnika Restauratora 2017 w kategorii restauracja z renomą

Tytuł:
Całe życie jestem uczniem. Rozmowa z Michałem Bresiem, szefem i współwłaścicielem warszawskiej restauracji Lenfant Terrible, która była nominowana do Hermesa Poradnika Restauratora 2017 w kategorii restauracja z renomą
Autorzy:
Handkowska H.
Tematy:
wywiady
Brys Michal wywiad
restauratorzy
kucharze
restauracja L'enfant Terrible
Warszawa
zawod kucharza
satysfakcja zawodowa
styl zycia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies