Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie komosy ryżowej w przemyśle spożywczym

Tytuł:
Wykorzystanie komosy ryżowej w przemyśle spożywczym
Chemical composition and nutrition value of quinoa
Autorzy:
Cacak-Pietrzak G.
Szybilska A.
Tematy:
przemysl spozywczy
mlynarstwo
kaszarstwo
piekarstwo
komosa ryzowa
sklad chemiczny
walory zywieniowe
nasiona
technologia zywnosci
wykorzystanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies