Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad wpływem pola akustycznego i ultraakustycznego na procesy biochemiczne. III. Wpływ na aktywność transaminazy glutaminowego-szczawioctowej i aldolazy w surowicy krwi świnek morskich

Tytuł:
Badania nad wpływem pola akustycznego i ultraakustycznego na procesy biochemiczne. III. Wpływ na aktywność transaminazy glutaminowego-szczawioctowej i aldolazy w surowicy krwi świnek morskich
Studies on the effect of the acoustic and ultrasonic fields on biochemical processes. III. The effect on the activity of serum glutammic-oxalecetic transaminase ans alldolase activities in guinea pigs
Issledovanija vleijanija akustichekogo i ul'traakusticheskogo polja na biokhimicheskie processy III. Vlijanie na aktivnost' transaminazy gljutaminno-shhavelouksusnojj i al'dolazy v syvorotke krovi morskikh svinok
Autorzy:
Grzesik J.
Jozkiewicz S.
Puchalik M.
Stanosek J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies