Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Reakcje brązowienia enzymatycznego i nie enzymatycznego w produkcji makaronu

Tytuł:
Reakcje brązowienia enzymatycznego i nie enzymatycznego w produkcji makaronu
Enzymatic and non-enzymatic turning brown reactions in pasta production
Autorzy:
Obuchowski W.
Tematy:
makarony
przetwory zbozowe
produkcja makaronu
brazowienie enzymatyczne
porastanie ziarna
cechy genetyczne
warunki uprawowe
oksydaza dwufenolowa
tlen
aktywnosc enzymatyczna
reakcja Maillarda
przyczyny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies