Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mleko i mięso zwierząt przeżuwających jako źródło substancji biologicznie czynnych. Część I. Mleko

Tytuł:
Mleko i mięso zwierząt przeżuwających jako źródło substancji biologicznie czynnych. Część I. Mleko
Milk and meat of ruminants as a source of biologically active substances. Part I. Milk
Autorzy:
Barlowska J.
Florek M.
Litwinczuk Z.
Tematy:
przezuwacze
produkty zwierzece
mleko
mleko krowie
przetwory mleczne
substancje biologicznie czynne
bialka mleka
bialka serwatkowe
sprzezony kwas linolowy
kwasy tluszczowe wielonienasycone
witaminy
karotenoidy
skladniki mineralne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies